Měsíc: Srpen 2024

Rýsuje se zápletka ve formuli 1? Norris vyhrál kvalifikaci, Verstappen dojel až sedmý


Britský pilot Lando Norris vyhrál kvalifikaci na Velkou cenu Itálie formule 1 v Monze a potvrdil pozici momentálně nejrychlejšího jezdce v šampionátu.

Pole position vybojoval před týmovým kolegou Oscarem Piastrim, zatímco mistr světa a lídr šampionátu Max Verstappen se musel spokojit až se sedmým místem, navíc s více než půlsekundovou ztrátou.

Na rychlé trati bude mít nizozemský obhájce prvenství v neděli těžký úkol, pokud chce ukončit pět závodů trvající čekání na vítězství.

Norris týden po vítězství v nizozemské Grand Prix stejně jako celá stáj prokázal rostoucí formu a vyhrál druhou kvalifikaci za sebou, čtvrtou v sezoně a pátou v kariéře.

Australana Piastriho porazil o 109 tisícin, další čtyři soupeři následovali ve vyrovnané bitvě v rozmezí pouhých 77 tisícin.

„Neuvěřitelné. Obě auta v první řadě, to je při současné vyrovnanosti týmů pěkné překvapení. A přitom to moje kolo nebylo úplně skvělé,“ divil se Norris v televizním rozhovoru.

„Ale nebude to lehký závod, je to strašně těsné. A je mnoho neznámých: pneumatiky a trať,“ upozornil čtyřiadvacetiletý Brit.

Třetí skončil George Russell z Mercedesu a ve druhé řadě jej doplní Charles Leclerc z Ferrari.

Vozy stejných týmů, jen v opačném pořadí, budou stát zásluhou Carlose Sainze a nejrychlejšího muže tréninků Lewise Hamiltona ve třetí řadě.

A až ve čtvrté budou piloti Red Bullu. Navíc je od první šestice dělil nezanedbatelný rozdíl. Verstappen zaostal za šestým Hamiltonem o 509 tisícin.

A to ještě až na poslední chvíli předstihl v souboji o místa na startu týmového kolegu Sergia Péreze.

„Celý víkend jsme moc pomalí. Žádná sada pneumatik neměla vůbec žádnou přilnavost,“ kritizoval Verstappen.

„Musíme najít bod, kde jsme sešli z cesty. Někdy od Miami. Max potom ještě vyhrával, ale už jen díky svým kvalitám,“ dumal konzultant Red Bullu Helmut Marko.

Verstappen má navzdory sérii závodů bez vítězství stále v čele pořadí MS před Norrisem náskok 70 bodů, kvalifikace ale napověděla, že závod by mohl přinést do boje o titul zajímavou zápletku.

Ještě výrazněji by se při současném rozložení sil mohl vyrovnat souboj o Pohár konstruktérů. Dříve zcela dominantní Red Bull má před nedělním startem 16. z 24 závodu před McLarenem už jen třicetibodový náskok.

Kvalifikace na Velkou cenu Itálie, závod mistrovství světa vozů formule 1 v Monze:

1. Norris (Brit./McLaren) 1:19,327, 2. Piastri (Austr./McLaren) -0,109, 3. Russell (Brit./Mercedes) -0,113, 4. Leclerc (Mon./Ferrari) -0,134, 5. Sainz (Šp.(Ferrari) -0,140, 6. Hamilton (Brit./Mercedes) -0,186.



Zdroj příspěvku

Hložek přihrál na gól, Hranáč debutoval. Jejich Hoffenheim ale ve Frankfurtu prohrál


Fotbalisté Leverkusenu s brankářem Matějem Kovářem a útočníkem Patrikem Schickem podlehli doma 2:3 Lipsku a v německé lize prohráli po 35 zápasech. Obhájcům titulu v utkání 2. kola nestačilo k bodovému zisku ani dvougólové vedení.

Leverkusen po dvou „slepených“ gólech Frimponga a Grimalda ze závěru prvního poločasu vedl 2:0 a měl i další šance, přesto nakonec prohrál v bundeslize poprvé od 27. května loňského roku a duelu v Bochumi.

Na konci sedmiminutového nastavení úvodního dějství vrátil Lipsko do hry hlavou Kampl.

V 57. minutě pak vůbec nepodržel Leverkusen Kovář, jenž při nemoci jedničky Hradeckého dostal v bundeslize šanci teprve podruhé.

Střelou na bližší tyč a z velkého úhlu, která navíc prošla Kovářovi mezi nohama, ho nachytal Openda. Belgický útočník dokonal velký obrat v 80. minutě ranou zpoza vápna.

To už byl tři minuty na hřišti v dresu domácího celku i Schick, po zákroku na něj byla ve hře červená karta, po přezkumu u videa však udělena nebyla.

Hoffenheim s českými fotbalisty Adamem Hložkem, Pavlem Kadeřábkem a debutujícím Robinem Hranáčem prohrál 1:3 ve Frankfurtu. Hostům nepomohla ani Hložkova asistence při gólu Andreje Kramariče.

Hoffenheim prohrával po úvodním dějství a gólech Ekitikeho s Larssonem 0:2 a kouč hostů vyslal do druhé půle i Hranáče, jenž před týdnem přestoupil z Plzně.

V 54. minutě Hložek našel přesným centrem před bránou Kramariče a ten si čtvrtou trefou v sezoně upevnil vedení v tabulce střelců.

Záhy ale po zmatcích v obraně Hoffenheimu znovu zvýšil Marmúš a Eintracht, s nímž se v hlavní fázi Evropské ligy utkají Slavia i Plzeň, už vítězství uhájil.

Střídající Tomáš Čvančara byl u vítězství Mönchengladbachu 2:0 v Bochumi. Na hřiště se dostal v 82. minutě a stav se už nezměnil. První body v ročníku zařídili svému týmu brankami ve druhé půli Kleindienst a Honorat.

Dortmund udržel i podruhé v sezoně čisté konto, na rozdíl od úvodního vítězství 2:0 nad Frankfurtem dnes ale ztratil body za bezgólovou remízu v Brémách. Borussia hrála od 73. minuty bez vyloučeného Schlotterbecka.

Německá fotbalová liga – 2. kolo:

Leverkusen – Lipsko 2:3 (39. Frimpong, 45. Grimaldo – 57. a 80. Openda, 45.+7 Kampl), Frankfurt – Hoffenheim 3:1 (24. Ekitike, 33. Larsson, 56. Marmúš – 54. Kramarič), Bochum – Mönchengladbach 0:2 (67. Kleindienst, 78. Honorat), Brémy – Dortmund 0:0, Kiel – Wolfsburg 0:2 (27. Arnold, 30. Bornauw), Stuttgart – Mohuč 3:3 (8. Millot, 15. Leweling, 88. Rieder – 43. Amiri z pen., 62. Burkardt, 90.+6 Leitsch).

1. Lipsko 2 2 0 0 4:2 6
2. Dortmund 2 1 1 0 2:0 4
3. Union Berlín 2 1 1 0 2:1 4
4. Freiburg 1 1 0 0 3:1 3
5. Heidenheim 1 1 0 0 2:0 3
6. Wolfsburg 2 1 0 1 4:3 3
Mönchengladbach 2 1 0 1 4:3 3
8. Bayern Mnichov 1 1 0 0 3:2 3
9. Leverkusen 2 1 0 1 5:5 3
10. Frankfurt 2 1 0 1 3:3 3
11. Hoffenheim 2 1 0 1 4:5 3
12. Mohuč 2 0 2 0 4:4 2
13. Brémy 2 0 2 0 2:2 2
14. Augsburg 1 0 1 0 2:2 1
15. Stuttgart 2 0 1 1 4:6 1
16. Kiel 2 0 0 2 2:5 0
17. Bochum 2 0 0 2 0:3 0
St. Pauli 2 0 0 2 0:3 0

Podívejte se na gól Patrika Schicka a další klíčové okamžiky německého Superpoháru | Video: Asociated Press



Zdroj příspěvku

Sparta veze výhru z Hradce. Dynamo má první bod, remizovalo s Bohemians


Fotbalisté Sparty vyhráli v 7. kole české nejvyšší soutěže v Hradci Králové 2:0 a neúplnou tabulku vedou o šest bodů. České Budějovice remizovaly s Bohemians 1905 bez branek a jako poslední v sezoně nejvyšší soutěže získaly první bod. Stejný výsledkem skončil i duel Slovácka s Jabloncem.

Pražané se před vyprodanou Malšovickou arénou museli obejít bez českého reprezentanta Kuchty, který přestoupil do dánského Midtjyllandu.

V základní sestavě Sparty nastoupil stoper Vitík, o jehož odchodu do zahraničí se v posledních dnech spekulovalo.

Debut v zahajovací jedenáctce prožila nejdražší posila v historii letenského klubu Rrahmani.

Právě kosovský útočník se v 8. minutě podílel na vedoucí brance svého týmu, když nahrál ve vápně Haraslínovi, jehož střelu ještě tečoval Horák. Slovenský reprezentant dal pátý soutěžní gól v sezoně.

Domácí Spáčil s Vlkanovou následně krátce po sobě zkusili srovnat po střelách zpoza vápna, neuspěli však. První poločas směřoval za stavu 0:1 ke konci, v jeho samém závěru ale Letenští udeřili podruhé po spolupráci kosovských reprezentantů. Krasniqi nahrál do vápna Rrahmanimu a ten placírkou k tyči zvýšil. Rrahmani se zapsal mezi střelce i ve druhém utkání za Pražany a stylově oslavil dnešní 24. narozeniny. Sparta má s 16 góly nejlepší útok ligy.

Hradec mohl snížit v 53. minutě, jenže Spáčil z hranice šestnáctky zamířil mimo tři tyče.

V 70. minutě Laciho přihrávku vystihl Juliš, vyběhnutého brankáře Sparty Vindahla však nepřekonal. V závěru nezkorigoval stav ani tvrdou ranou střídající Koubek.

V nastavení zkazil střídajícímu Solbakkenovi radost z první trefy v dresu Pražanů ofsajd.

Jihočeši už nejsou na nule

Do první šance se v duelu Českých Budějovic s Bohemians dostali domácí. Marcel Čermák se uvolnil na hranici pokutového území a pohotově vystřelil levou nohou, ale gólman Soukup jeho pokus vyrazil. V 17. minutě poprvé v utkání zahrozil českobudějovický odchovanec Drchal, s pokusem z úhlu však neuspěl.

Ve 28. minutě vypálil vedle tyče Hrubý. Chvíli nato měl další příležitost opět Drchal. Zpracoval si nepovedenou střelu Ristovského, bleskově se s míčem otočil, ale z dobré pozice ve vápně zamířil těsně vedle tyče.

I po přestávce byli nebezpečnější Bohemians. V 56. minutě střídající Pleštil z voleje zamířil lehce nad branku. Poté měli nejvýraznější šanci v druhé půli domácí. Marcel Čermák v 62. minutě posunul míč na Šiguta, který postupoval z úhlu na Soukupa, ale ve velké možnosti vystřelil jen nedůrazně.

Pak už jednoznačně diktovali tempo Pražané. V 69. minutě hlavičkoval ve velké šanci na zadní tyči Křapka vedle, podobně se po centru z opačné strany vedlo i o dvě minuty později Hilálovi.

Dynamu ke konci utkání viditelně docházely síly, ale bezbrankovou remízu ubránilo a poprvé v ročníku neinkasovalo. Chvíli před koncem přečkalo i střílený centr od střídajícího Aleše Čermáka před odkrytou branku, nabíhající Hilál na míč těsně nedosáhl.

Slovácko doma góly nestřílí

Tým z Uherského Hradiště hrál potřetí v sezoně doma 0:0, bez branek se rozešel se Slavií, Bohemians 1905 i nyní s Jabloncem. 

První poločas potvrdil, že oba týmy mají propracovanou defenzivu. Do úvodní větší šance se ve 13. minutě dostal jablonecký Puškáč, s míčem se mezi penaltou a malým vápnem otočil, ale branku domácích netrefil.

Hosté pak mohli využít Trávníkovu chybu v rozehrávce, Kanakimana odcentroval a Kohút si málem dal vlastní gól. Míč obloučkem skončil na horní síti. Další z rychlých protiútoků poté zakončil Kanakimana střelou vedle.

Slovácko pak mělo do přestávky ke gólu blíž. Sinjavskij našel volného Blahúta, který si s míčem ještě postoupil a v 38. minutě tvrdou ranou orazítkoval břevno. Jako by předznamenal řadu šancí na obou stranách ve druhém poločase. Jablonecký Martinec ve 48. minutě po rohu hlavičkoval těsně vedle, na druhé straně dopadl podobně Krmenčík.

Gólman Heča pak podržel domácí v 52. minutě při šanci Puškáče. Jablonec si i díky standardním situacím vytvořil převahu. Velkou příležitost měl v 75. minutě znovu Puškáč, jenže Heča se opět zaskvěl. V závěru už se hlavně úporně bojovalo a nenašel se nikdo, kdo by dokázal zápas rozhodnout.

7. kolo první fotbalové ligy:

FC Hradec Králové – Sparta Praha 0:2 (0:2)

Branky: 8. Haraslín, 45. Rrahmani. Rozhodčí: Rouček – Kříž, Machač – Berka (video). ŽK: Samek – Kairinen, Ryneš, Krasniqi. Diváci: 9300 (vyprodáno).

Hradec: Zadražil – Kodeš, Čihák, Spáčil – Klíma, Dancák, Samek (67. Koubek), Horák – Juliš (90.+4 Šašinka), Vlkanova (77. Náprstek) – Mihálik. Trenér: Horejš.

Sparta: Vindahl – Vitík, Panák, Sörensen – Wiesner, Laci (84. Sadílek), Kairinen, Ryneš (66. Zelený) – Krasniqi (66. Daněk), Haraslín (84. Solbakken) – Rrahmani (50. Olatunji). Trenér: Friis.

Dynamo České Budějovice – Bohemians Praha 1905 0:0

Rozhodčí: Černý – Paták, Pospíšil – Kocourek (video). ŽK: Tischler – Ristovski. Diváci: 3402.

Č. Budějovice: Fendrich – Čoudek, Križan, O. Novák – Šigut (90.+1 Kotula), Hubínek, Tischler (69. Nikl), Zíka (69. Osmančík) – M. Čermák, Ogiomade (54. Ondrášek) – Adediran (90.+1 Hora). Trenér: Straka.

Bohemians: Soukup – Hůlka, Petrák (79. Kovařík), Hybš – Křapka, Jánoš (46. A. Čermák), Hrubý (79. V. Novák), Jan Matoušek (21. Pleštil) – Ristovski – Drchal (86. Zeman), Hilál. Trenér: Veselý.

1. FC Slovácko – FK Jablonec 0:0

Rozhodčí: Szikszay – Volf, Zoufalý – Starý (video). ŽK: Kohút, Daníček – Martinec. Diváci: 4257.

Slovácko: Heča – Ndefe, Vaško (81. Křišťan), Hofmann, Reinberk (46. Daníček) – Trávník – Blahút (81. Petržela), Kohút (46. Juroška), Havlík, Sinjavskij – Krmenčík (74. Kozák). Trenér: West.

Jablonec: Hanuš – Martinec, Tekijaški, Cedidla – Souček (81. Polidar), Beran, Nebyla (90.+2 Štěpánek), Čanturišvili – Kanakimana (64. Alégué), Hollý (81. Suchan) – Puškáč (81. Krulich). Trenér: Kozel.

1. Sparta 7 6 1 0 16:6 19
2. Plzeň 5 4 1 0 12:1 13
3. Slavia 5 4 1 0 9:1 13
4. Jablonec nad Nisou 7 3 2 2 7:4 11
5. Olomouc 5 3 1 1 8:6 10
6. Ostrava 6 3 1 2 5:3 10
7. Slovácko 7 2 4 1 4:5 10
8. Hradec Králové 7 3 0 4 5:7 9
9. Bohemians 1905 7 2 2 3 6:7 8
10. Liberec 6 2 1 3 8:7 7
11. Karviná 6 2 1 3 6:11 7
12. Mladá Boleslav 5 2 0 3 10:7 6
13. Pardubice 6 2 0 4 6:9 6
14. Dukla 6 2 0 4 5:8 6
15. Teplice 6 1 0 5 6:13 3
16. České Budějovice 7 0 1 6 1:19 1



Zdroj příspěvku

West Ham byl pod drtivým tlakem City, přesto sahal po remíze. Češi v základu nebyli


Fotbalisté Manchesteru City ve 3. kole anglické ligy zvítězili 3:1 na hřišti West Hamu a v nové sezoně zůstávají stoprocentní. Všechny góly obhájců titulu nastřílel útočník Erling Haaland, jenž dal hattrick ve druhém utkání po sobě.

V dresu „Kladivářů“ nebyl v základní sestavě ani jeden český reprezentant, Vladimír Coufal i Tomáš Souček přišli na trávník až ve druhém poločase. Coufal nastoupil v 71. minutě, jeho krajan o šest minut později.

Domácí byli od začátku pod drtivým tlakem, se štěstím mu vzdorovali jen do 10. minuty. V ní chybovali v rozehrávce a Haaland otevřel skóre.

West Ham paradoxně srovnal skóre, když si po jedné z mála útočných akcí srazil Bowenův centr do vlastní sítě Dias.

Po půlhodině ovšem Haaland nekompromisní ranou pod břevno vrátil favoritovi vedení.

Po změně stran „Kladiváři“ málem opět vyrovnali, jenže Kudus po brejku napálil jen tyč.

Ve druhém poločase už nebyl londýnský tým pod tak drtivým tlakem, naděje na remízu si mohl dělat až do 83. minuty, kdy Haaland s přehledem zakončil protiútok a završil hattrick.

Norský kanonýr navázal na kanonádu z minulého kola proti Ipswichi a napodobil výkon útočníka Bradfordu Paula Jewella ze sezony 1994/95, jenž dal rovněž dva hattricky v úvodních třech zápasech sezony Premier League. 

„Citizens“, jeden ze soupeřů Sparty v Lize mistrů, jsou zatím jediným týmem s plným počtem bodů. Vyrovnat je může už jen Liverpool, pokud zvládne nedělní šlágr na hřišti Manchesteru United. 

Arsenal totiž ztratil body po remíze 1:1 s Brightonem. „Kanonýři“ vedli od 38. minuty po gólovém lobu Havertze. Krátce po změně stran ale Rice posunul Veltmanovi míč při rozehrávce přímého kopu, za zdržování dostal druhou žlutou kartu a jeho tým hrál takřka celý druhý poločas v oslabení. Anglický reprezentant byl ve 245. ligovém utkání vyloučen poprvé.

Přesilovku zužitkoval v 58. minutě z dorážky Joao Pedro. „Kanonýři“ inkasovali poprvé v sezoně a nenavázali na dvě vítězství s Brightonem z minulého ročníku.

Nevídaný obrat se podařil Bournemouthu na hřišti Evertonu. Hosté ještě v 87. minutě prohrávali 0:2, pak však snížil Semenyo a v nastavení hlavou udeřili Cook se Sinisterrou. „Karamelky“ tak zůstávají bez bodu, Bournemouth naopak po dvou remízách poprvé vyhrál.

Tři porážky má na kontě i nováček Southampton, o jehož prohře 1:3 na hřišti Brentfordu rozhodly především dva góly Mbeuma. Londýnský celek zvládl i druhé domácí utkání v sezoně. Další nováček Ipswich poprvé bodoval díky domácí remíze 1:1 s Fulhamem.

Anglická fotbalová liga – 3. kolo:

West Ham – Manchester City 1:3 (19. vlastní Dias – 10., 30. a 84. Haaland), Arsenal – Brighton 1:1 (38. Havertz – 58. Joao Pedro), Brentford – Southampton 3:1 (43. a 65. Mbeumo, 69. Wissa – 90.+5 Sugawara), Everton – Bournemouth 2:3 (50. Keane, 57. Calvert-Lewin – 87. Semenyo, 90.+2 Cook, 90.+6 Sinisterra), Ipswich – Fulham 1:1 (15. Delap – 32. Traoré), Leicester – Aston Villa 1:2 (73. Buonanotte – 28. Onana, 64. Durán), Nottingham – Wolverhampton 1:1 (10. Wood – 12. Bellegarde), .

1. Manchester City 3 3 0 0 9:2 9
2. Brighton 3 2 1 0 6:2 7
3. Arsenal 3 2 1 0 5:1 7
4. Liverpool 2 2 0 0 4:0 6
5. Brentford 3 2 0 1 5:4 6
6. Aston Villa 3 2 0 1 4:4 6
7. Bournemouth 3 1 2 0 5:4 5
8. Nottingham 3 1 2 0 3:2 5
9. Tottenham 2 1 1 0 5:1 4
10. Newcastle 2 1 1 0 2:1 4
11. Fulham 3 1 1 1 3:3 4
12. Chelsea 2 1 0 1 6:4 3
13. Manchester United 2 1 0 1 2:2 3
14. West Ham 3 1 0 2 4:5 3
15. Leicester 3 0 1 2 3:5 1
16. Ipswich 3 0 1 2 2:7 1
17. Wolverhampton 3 0 1 2 3:9 1
18. Crystal Palace 2 0 0 2 1:4 0
19. Southampton 3 0 0 3 1:5 0
20. Everton 3 0 0 3 2:10 0



Zdroj příspěvku

Stupně vítězů byly znovu blízko. Vacek dospurtoval v nejdelší etapě Vuelty čtvrtý


Cyklista Mathias Vacek spurtoval čtvrtý ve 14. etapě Vuelty, nejdelší v letošním ročníku. Po 200,5 km zvítězil Australan Kaden Groves, v červeném trikotu lídra zůstal jeho krajan Ben O’Connor.

Podívejte se na sestřih dramatické 14. etapy Vuelty, o jejímž vítězi rozhodoval fotofiniš a český cyklista Matthias Vacek dospurtoval na čtvrtém místě | Video: Asociated Press

Dvaadvactiletému Vackovi při debutu na Grand Tour těsně uniklo třetí umístění mezi nejlepšími třemi.

Druhý muž zahajovací časovky a poté ještě 7. etapy dnes ve Villablinu finišoval s elitními spurtéry a nestačil jen na Grovese, hvězdného Belgičana Wouta van Aerta a Novozélanďana Corbina Stronga, jenž skončil třetí.

Groves vyhrál druhou etapu na letošní Vueltě. Jasně vedoucí muž bodovací soutěže van Aert skončil při debutu na španělské Grand Tour už posedmé mezi nejlepšími třemi, tedy v polovině dosavadních etap.

„Vlastně jsem ani nečekal, že to dneska půjde do spurtu, ale Visma to pohlídala a jít do spurtu jeden na jednoho s Woutem je úžasné,“ liboval si Groves po celkově šestém etapovém vítězství na Vueltě.

„Dneska jsem nezaváhal, myslím, že jsem zajel opravdu dobrý spurt. S Woutem to bylo jako závod dragsterů, ale je skvělé ho porazit,“ smál se.

Do boje o výhru se chtěl zapojit také druhý český mladík Pavel Bittner. Vítěz 5. etapy byl v úvodu spurtu čtvrtý těsně za Van Aertem, poté ale po náročném průběhu etapy s bolestivou grimasou svěsil nohy a dojel na 38. pozici.

Do cíle dojel ve stejném čase zhruba šedesátičlenný peloton navzdory tomu, že v závěru etapy cyklisty čekalo 22,8 km dlouhé stoupání první kategorie na Puerto de Leitarlegos.

Dlouhý, ale nepříliš prudký výjezd však spurtéři zvládli a od vrcholu už je čekal jen zhruba šestnáctikilometrový sjezd do cíle.

V technickém klesání měl mechanický problém druhý muž průběžného pořadí Primož Roglič ze Slovinska, díky výměně kola s týmovým kolegou a s pomocí stáje Red Bull-Bora hansgroge se však na vedoucí skupinu brzy dotáhl.

V pelotonu dojel bez problémů i lídr O’Connor, jenž tak stále vede před trojnásobným vítězem závodu Rogličem o 1:21 minuty.

Druhý týden Vuelty zakončí nedělní náročná 15. etapa o délce 143 km. Cyklisty čekají dvě vrchařské prémie první kategorie a pak 18,9 km dlouhé stoupání Cuitu Negru do cíle, jež je ohodnoceno vrchařskou prémií nejvyšší kategorie.

Cyklistický etapový závod Vuelta – 14. etapa (Villafranca del Bierzo – Villablino, 200,5 km):

1. Groves (Austr./Alpecin-Deceuninck) 4:21:34, 2. Van Aert (Belg./Visma-Lease a Bike), 3. Strong (N. Zél./Israel-Premier Tech), 4. M. Vacek (ČR/Lidl-Trek), 5. Miquel (Šp./Kern Pharma), 6. Baroncini (It./UAE Team Emirates), …38. Bittner (ČR/dsm-firmenich PostNL) všichni stejný čas.

Průběžné pořadí: 1. O’Connor (Austr./Decathlon-AG2R-La Mondiale) 56:31:49, 2. Roglič (Slovin./Red Bull-Bora hansgrohe) -1:21, 3. Mas (Šp./Movistar) -3:01, 4. Carapaz (Ekv./EF Education-EasyPost) -3:13, 5. Landa (Šp./Soudal-Quick Step) -3:20, 6. Carlos Rodríguez (Šp./Ineos Grenadiers) -4:12, …63. M. Vacek -1:31:22, 125. Bittner -2:34:51.



Zdroj příspěvku

Scroll to top