Nejnovější Zprávy

Plzeň zahájila soustředění v Rakousku výhrou nad Altachem


Fotbalisté Plzně zahájili soustředění v Rakousku vítězstvím 1:0 nad Altachem. Jedinou branku pátečního utkání ve Schwazu dal útočník Jean-David Beauguel a západočeský celek tak vyhrál v letní přípravě i podruhé.

Plzeň měla od začátku navrch a nic na tom nezměnilo ani sedm změn v sestavě pro druhý poločas. Jedním ze střídajících hráčů byl i Beauguel, který se v 64. minutě prosadil po Káčerově rohovém kopu. Altach vedený bývalý koučem Slavie Alexem Pastoorem se sice v závěru zlepšil, ale Západočeši vítězství uhájili.

Viktoria si připsala druhou výhru v letní přípravě, když navázala na týden starý triumf 2:0 nad Českými Budějovicemi. V dalších zápasech na soustředění v Rakousku čeká výběr trenéra Adriana Guľy v úterý Universitatea Craiova a v pátek 14. srpna St. Pölten. Západočeši se měli také utkat s Tirolem, který však duel zrušil.

Přípravné fotbalové utkání v Rakousku:

Altach – Plzeň 0:1 (0:0)

Branka: 64. Beauguel.

Sestava Plzně: Hruška – Řezník (46. Havel), Brabec (46. Hejda), Pernica, Kovařík (46. Limberský) – Alvir (46. Šulc), Kalvach (46. Bucha), Čermák (46. Káčer) – Kayamba (73. Ba Loua), Chorý (46. Beauguel), Mihálik (27. Kopic). Trenér: Guľa.



Zdroj příspěvku

Scroll to top