Nejnovější Zprávy

Radulov rozhodl v prodloužení a Dallas znovu je o krok blíže finále Stanley Cupu


Hokejisté Dallasu porazili v NHL Vegas 3:2 v prodloužení a v semifinálové sérii play off se ujali vedení 2:1 na zápasy. Rozhodující branku vstřelil v 61. minutě ruský útočník Alexandr Radulov, který se prosadil v letošních vyřazovacích bojích již poosmé.

Ve třetím utkání finále Západní konference se na první gól čekalo až do 40. minuty, kdy se prosadil Jamie Oleksiak. Kanadský obránce proměnil samostatný únik a poslal Stars do vedení. Shea Theodore vyrovnal při početní výhodě ve 44. minutě, jenže už v čase 47:34 vrátil kapitán Jamie Benn vedení na stranu Dallasu.

Mark Stone poslal zápas brankou z 53. minuty do prodloužení, když tečoval pokus z hole Alexe Tucha. V něm ale hráči Golden Knights nedokázali využít své výrazné převahy ze třetí části a po 31 sekundách inkasovali z hole Radulova, jenž se trefil dokonale přesně s pomocí tyčky.

Semifinále play off NHL:

Západní konference – 3. zápas (Edmonton):

Dallas – Vegas 3:2 v prodl. (0:0, 1:0, 1:2 – 1:0)

Branky: 40. Oleksiak, 48. Ja. Benn, 61. Radulov – 44. Theodore, 53. Stone. Střely na branku: 23:40. Hráno bez diváků. Hvězdy zápasu: 1. Chudobin, 2. Radulov (oba Dallas), 3. Theodore (Vegas). Stav série: 2:1.



Zdroj příspěvku

Scroll to top