Nejnovější Zprávy

Sparta zužuje kádr, talentovaného záložníka poslala na hostování do Hradce


Kádr královéhradeckých fotbalistů rozšířil záložník Matěj Ryneš. Jednadvacetiletý krajní hráč zamířil do východočeského prvoligového týmu na hostování do konce sezony z pražské Sparty, která má možnost si jej předčasně stáhnout zpět v zimní přestávce. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Ryneš se zatím neprosadil ve sparťanském áčku. V první lize dosud naskočil jen do jednoho utkání a jako střídající zasáhl do nedávného odvetného utkání 2. předkola Evropské konferenční ligy ve Stavangeru, kde Letenští prohráli 1:2.

„Je to člen širšího kádru reprezentace do 21 let. Chtěli jsme ho už vloni v létě a potom i v zimě, nakonec to vše do sebe zapadlo až nyní. Máme trochu mezeru na levé straně, takže si od jeho příchodu slibujeme to, že nám tu trochu pomůže a pozici celkově zkvalitní,“ uvedl sportovní manažer „Votroků“ Jiří Sabou.

Posílily i Pardubice

Robin Hranáč opouští kádr ligového mistra z Plzně a vrací se na hostování do Pardubic, kde působil už v jarní části minulé sezony. Oba kluby o transferu dvaadvacetiletého obránce informovaly na svých internetových stránkách.

Hranáč je plzeňským odchovancem, do A-týmu Viktorie se ale zatím neprosadil. V jarní části minulé sezony si připsal 10 ligových startů za Pardubice a svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži zařídil Východočechům v nadstavbové části výhru 1:0 nad Bohemians 1905. V letní přípravě se zranil, ale nyní už by měl být v pořádku. Pardubicím se pokusí pomoci k odpoutání z posledního místa ligové tabulky.



Zdroj příspěvku

Scroll to top