Nejnovější Zprávy

Slovácko neodletělo k odvetě evropského poháru. Teď řeší, jak se dostat do Stockholmu


Fotbalisté Slovácka by měli odletět k odvetě Konferenční ligy do Stockholmu kolem 20:00. Na stadion v Solně se dostanou až ve čtvrtek. Tým měl odcestovat z Brna už dopoledne, avšak objednané letadlo uvízlo kvůli poruše v Rize.

Uherskohradišťské mužstvo tak zůstalo v Brně a vedení klubu během odpoledne řešilo náhradní varianty. „Vypadá to, že odletíme až kolem dvacáté hodiny,“ řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Marek Jurák.

Pokud se tak stane, po příletu zamíří tým do hotelu přímo na stadionu v Solně, kde se utkání hraje, a s tamním trávníkem se seznámí až ve čtvrtek, v den zápasu. Ten má naplánovaný výkop v 19:00.

Tým se mezitím ubytoval v Brně v hotelu u Výstaviště a absolvoval předzápasový hodinový trénink na hřišti Moravské Slavie. Na tomtéž stadionu trénovali před odvetou 3. předkola Evropské ligy hráči Fenerbahce Istanbul, kteří posléze Slovácko vyřadili.

Svěřenci trenéra Martina Svědíka porazili v úvodním utkání AIK Stockholm 3:0 a mají blízko k historickému postupu do skupiny evropských pohárů.



Zdroj příspěvku

Scroll to top