Nejnovější Zprávy

Přípravné utkání živě: Černá Hora – Česko


-:-

Česká reprezentace odstartovala kvalifikaci velmi dobře. Na úvod na domácí půdě zdolala po výborném výkonu 3:1 Polsko, ale nenavázala na něj a v Moldavsku hrála pouze 0:0. Další utkání už Češi v roli velkého favorita zvládli, na umělé trávě zvítězili ve Faerských ostrovech výsledkem 3:0. V Lize národů se Šilhavého družina představila v elitní lize A, po slibném začátku ale následovala série porážek a propad na poslední a sestupové čtvrté místo.

Černohorci v právě probíhající kvalifikaci na evropský šampionát doposud odehráli tři utkání s bilancí jednoho vítězství, jedné remízy a jedné porážky, když postupně hráli 1:0 s Bulharskem, 0:2 se Srbskem a před třemi dny doma uhráli bezbrankovou remízu s Maďarskem. S velkým štěstím se Radulovićova družina udržela v Lize národů – lize B, skončila třetí zásluhou lepšího vzájemného skóre před sestupujícím Rumunskem.

Dobrý den, vítejte při sledování on-line přenosu z přípravného fotbalového utkání mezi Černou Horou a Českem. Zápas začíná v úterý 20. června v 18 hodin.

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám, prosím, vědět prostřednictvím kontaktního formuláře. Děkujeme!



Zdroj příspěvku

Scroll to top