Nejnovější Zprávy

Euro do 21 let živě: Česko – Anglie


Na „malém“ Euru se představí řada hráčů, kteří už dokázali prorazit v elitních týmech světa.

Angličané jsou pasováni do role jednoho z největších favoritů na celkové prvenství. Jak již bylo zmíněno, tak ovládli kvalifikační skupinu s náskokem tří bodů na Čechy, baráž tedy dle očekávání hrát nemuseli. Hráči Premier League nabitý kádr si přípravu na turnaj zpestřil dvěma přípravnými zápasy, po výhře nad Francií překvapivě prohrál s Chorvatskem. Juniorka Anglie má po předešlé generaci co napravovat, ta totiž dva roky zpět senzačně vůbec nepostoupila ze skupiny, skončila třetí za Portugalskem a Chorvatskem, horší bylo jenom Švýcarsko.

Lvíčata absolvovala nelehkou kvalifikační skupinu, v níž se ovšem praly statečně, nestačily pouze rozdílem tří bodů na Anglii a z druhého místa šla do baráže, v rámci níž se utkala s Islandem. Svěřenci kouče Suchopárka si z půdy soupeře přivezli vítězství 2:1 a na domácím stadiónu udrželi po celých devadesát minut postupový bezbrankový výsledek. Před dvěma lety Češi skončili ve skupině, ve společnosti Španělska, Itálie a Slovinska obsadili třetí příčku.

Dobrý den, vítejte při sledování on-line přenosu z Eura fotbalistů do 21 let v rámci skupiny C mezi Českem a Anglií. Zápas začíná ve čtvrtek 22. června v 18 hodin.

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám, prosím, vědět prostřednictvím kontaktního formuláře. Děkujeme!



Zdroj příspěvku

Scroll to top