Nejnovější Zprávy

WTA Eastbourne živě: Strýcová – Ostapenková


Před utkáním

Barbora Strýcová

Jelena Ostapenková

Petra Kvitová si triumfem v Berlíně krátce před Wimbledonem hlasitě řekla o pozornost.

Jelena Ostapenková je sedmnáctou nejlepší hráčkou světa. Lotyška vstoupí do zápasu posílena triumfem z minulého týdne, ovládla totiž podnik v Birminghamu, když turnaj započala třísetovou bitvou s Lindou Noskovou a ve finále jej uzavřela taktéž úspěšným soubojem, rovněž třísetovým s jinou Češkou Barborou Krejčíkovou. Šestadvacetiletá rodačka z Rigy zvládla přechod na trávu brilantně a tím nejlepším způsobem si spravila chuť po překvapivém vyřazení ve druhém kole French Open na raketě Američanky Stearnsové.

Barbora Strýcová se na turnaji v Eastbourne představí na poslední chvíli jako šťastná poražená poté, co se odhlásila z hlavního pavouka její krajanka a vítězka turnaje v Berlíně z minulého týdne Petra Kvitová. Plzeňská rodačka neprošla kvalifikací, když po výhře nad Ruskou Betovovou nestačila na Američanku Brengleovou. Turnaj na trávě absolvovala sedmatřicetiletá hráčka jeden už minulý týden, v rámci prvního kola prohrála v Birminghamu s Polkou Frechovou 6:7 a 1:6.

Dobrý den, vítejte při sledování on-line přenosu z utkání prvního kola ženského tenisového turnaje v Eastbourne mezi Barborou Strýcovou a Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska. Zápas začíná v úterý 27. června ve 13:30.

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám, prosím, vědět prostřednictvím kontaktního formuláře. Děkujeme!



Zdroj příspěvku

Scroll to top