Nejnovější Zprávy

Mrázek pomohl v NHL Chicagu třiceti zákroky k bodu


Petr Mrázek přispěl v NHL hokejistům Chicaga třiceti zákroky k zisku bodu za prohru v Dallasu 4:5 v prodloužení. Českého gólmana překonal třikrát Roope Hintz, který byl vyhlášen první hvězdou utkání.

V pátečním programu, který se skládal z devíti zápasů, nebodoval žádný český hráč.

Chicago vedlo v jedenácté minutě 2:0, ale na začátku třetí třetiny prohrávalo 2:4. Obrat odstartoval Hintz, který zakončil učebnicovou souhru střelou do prázdné branky.

Dallas otočil skóre v polovině utkání během dvaceti sekund. Vyrovnal Joe Pavelski, který clonil před brankou a od něj se puk odrazil za Mrázkova záda. Vzápětí završil rychlý kontr domácích Hintz střelou do odkryté branky.

Na 4:2 zvýšil ve 43. minutě Jamie Benn, který po průniku a přihrávce Wyatta Johnstona pohodlně doklepl puk do prázdné branky. Třetí třetina ale patřila Chicagu, které přestřílelo domácí tým 14:4.

Prodloužení si vynutilo brankami Jasona Dickinsona a Tylera Johnsona, jenž v zápase skóroval dvakrát. Utkání rozhodl osm sekund před koncem Hintz, který na hranici brankoviště usměrnil puk do sítě a zkompletoval hattrick.

NHL:

Ottawa – New Jersey 2:6, Detroit – Nashville 5:4 v prodl., Florida – NY Rangers 4:3, Columbus – Toronto 6:5 v prodl., St. Louis – Colorado 1:2, Dallas – Chicago 5:4 v prodl., NY Islanders – Washington 5:1, Seattle – Philadelphia 2:1 v prodl., Anaheim – Arizona 0:2.



Zdroj příspěvku

Scroll to top