Nejnovější Zprávy

Září na hřišti i s tupláky piva. Takhle si hvězdy Bayernu užívají Oktoberfest


Fotbalové hvězdy Bayernu dorazily na Oktoberfest. Tupláky piva chutnaly Kaneovi a spol. na proslulém svátku o to víc, že za sebou mají skvostný vstup do nové sezony.

Fotbalisté Bayernu Mnichov na Oktoberfestu | Video: Asociated Press

3:2, 2:0, 6:1, 5:0.

Bayern rozjel novou sezonu Bundesligy v parádním stylu, po čtyřech kolech se usadil v čele tabulky se stoprocentním ziskem, skóre 16:3 a tříbodovým náskokem na druhé místo.

K tomu přidejme výhru 4:0 v Německém poháru a nevídanou kanonádu 9:2 do sítě Dinama Záhřeb v úvodním utkání Ligy mistrů.

Žádný div, že na světoznámý festival v bavorské metropoli přišli o víkendu fotbalisté Bayernu i s koučem Vincentem Kompanym ve výtečné náladě, kterou pěnivý mok ještě umocnil.

„Byl to fantastický týden. Úžasné, kolik jsme nastříleli gólů a vyhrávali zápasy ve formě, jakou teď máme,“ pochvaloval si hvězdný útočník Harry Kane.

Na pivo dorazil i s manželkou Katie, která se rovněž bez bázně chopila tupláku. „Zatím prožíváme skvělý start do sezony a chceme v tom pokračovat. Dneska si užijeme Oktoberfest a těšíme se už na další týden,“ vyhlásil anglický snajpr, jenž už v novém ročníku napočítal v klubovém dresu rovných deset gólů.

V příštím zápase čeká na bavorský velkoklub ve šlágru Bundesligy Bayer Leverkusen, jemuž mají Mnichovští co vracet. V minulé sezoně totiž právě tenhle rival získal titul i Německý pohár.

Spotlight Aktuálně.cz – Ivana Švingrová Pešatová | Video: Tým Spotlight



Zdroj příspěvku

Scroll to top