Nejnovější Zprávy

„Nejkrásnější fotbalistka světa“ zažila šok, po loupeži přišla o šperky za 15 milionů


Některá média a fanoušci ji označují jako „nejkrásnější fotbalistku světa“. Ať či tak, Alisha Lehmannová je ale zcela jistě velmi úspěšnou influencerkou – švýcarská útočnice má na svém instagramu přes sedmnáct milionů sledujících. S těmi se o víkendu podělila o nepříjemnou zprávu: její dům v Turíně navštívili zloději a odnesli si šperky za téměř patnáct milionů korun.

Lehmannová žije v jedné domácnosti s Douglesem Luizem, brazilským záložníkem, který taktéž obléká dres Staré dámy. Akce byla podle policie dopředu naplánovaná, zloději si vytipovali moment, kdy v domě nikdo nebude. Lehmannová byla na soustředění týmu před duelem proti Interu Milán, její partner se zase chystal na šlágr s Laziem Řím.

Lupiči si z domu slavné dvojice odnesli celkem jedenáct kusů luxusních šperků, hodinek a náhrdelníků v celkové hodnotě přes půl milionu eur.

Pro Lehmannovou je to hořké uvítání na Apeninském poloostrově, kam přestoupila z Anglie teprve v letošním roce. Dříve hrála za West Ham United nebo Aston Villu. Neméně úspěšná je ovšem díky svému působení na sociálních sítích, kde patří mezi nejsledovanější sportovce. Mnohá média ji dokonce označují za „nejkrásnější fotbalistku světa“.



Zdroj příspěvku

Scroll to top