Nejnovější Zprávy

Virtuální olympiáda. Probíhá slavnostní zahájení Her, mír nahradilo téma koronaviru


Hokejisté prvoligového Kladna zrušili kvůli koronaviru dnešní přípravný zápas s Ústím nad Labem. Na covid-19 byl pozitivně testován jeden z členů mužstva Rytířů. Klub hrajícího majitele Jaromíra Jágra to uvedl na svém webu.

„Jeden z členů kladenského mužstva byl pozitivně testován na koronavirus, další členy klubu testování čeká. Rytíři jsou v kontaktu s hygienou, o podrobnostech budeme informovat,“ napsal klub v tiskové zprávě.

Kladno začalo přípravu na ledě na začátku týdne a proti Ústí nad Labem mělo dnes od 17:30 absolvovat první test na nový ročník, v němž bude bojovat o návrat do extraligy. Osmačtyřicetiletý Jágr se do tréninku s týmem chystat zapojit až později.

Součástí úvodního přípravného duelu mělo být v první přestávce i představení nových dresů Rytířů. Další zápas mají podle původního plánu sehrát kladenští hokejisté ve čtvrtek na ledě Ústí nad Labem a v úterý 4. srpna by měli v Plzni vstoupit do pohárové soutěže Generali Česká Cup, kde je ve skupině A čekají i souboje se Spartou a Motorem České Budějovice.



Zdroj příspěvku

Scroll to top