Nejnovější Zprávy

Živě: Krejčíková – Teichmannová. Semifinále tenisového turnaje v Dubaji


WTA Dubaj •

Semifinále •

16:30

Barbora Krejčíková

Jil Teichmannová


Aktualizovat reportáž

Španělka nakonec duel zvládla v tiebreaku, a tak postupuje do finále. Duel Krejčíkové začne zhruba v 16:30.

Na start duelu stále čekáme, neboť na kurtu vrcholí první semifinále mezi Španělkou Muguruzaovou a Belgičankou Mertensovou. Španělka vede 1:0 a hraje se koncovka druhé sady.

Švýcarka Jim Teichmannová už má za sebou v Dubaji souboj s jednou Češkou, v úterý ji v utkání 2. kola musela kvůli zranění skrečovat Petra Kvitová. Rodačka ze Španělska a světová hráčka číslo 54 zatím na první titul na okruhu WTA čeká. Levoruká lanařka po Kvitové vyřadila na dunajském podniku Tunisanku Jabeurovou a Američanku Gauffovou.

Jil Teichmannová ve finále Prague Open 2019 | Foto: Milan Kammermayer

Češka měla z včerejšího postupu do semifinále pochopitelně obrovskou radost.

Česká tenistka Barbora Krejčíková, která je především deblovou specialistkou, hraje životní turnaj ve dvouhře. Pětinásobná grandslamová šampionka hraje o své teprve druhé finále na okruhu WTA v kariéře – to první hrála v roce 2017 v Norimberku, kde prohrála s Kiki Bertensovou z Nizozemska. Na zdejším dunajském podniku už si poradila s velkými jmény typu Sakkariová, Kuzněcovová či Ostapenková.

Barbora Krejčíková ve finále smíšené čtyřhry na Australian Open 2021

Barbora Krejčíková ve finále smíšené čtyřhry na Australian Open 2021 | Foto: Reuters

Dobrý den, vítejte při sledování online přenosu ze semifinálového utkání tenisového turnaje v Dubaji mezi Barborou Krejčíkovou a Jil Teichmannovou ze Švýcarska. Duel začne v pátek 12. března v 16:00.



Zdroj příspěvku

Scroll to top