Nejnovější Zprávy

Je to vůbec on? Vypadá jako vyhazovač. Torres po konci kariéry udivuje fanoušky


Bývalý vynikající útočník Liverpoolu nebo Atlética Madrid se po konci kariéry začal věnovat náročnému fyzickému cvičení a tráví hodiny v posilovně. Někdejší subtilní útočník se proměnil v horu svalů.

Španělský reprezentant ukončil fotbalovou kariéru předloni v létě po krátkém angažmá v japonském Sagan Tosu a od té doby prošel velkou proměnou. Spoustu času strávil v tělocvičně a teď se chlubí svalnatou postavou.

Vzhled udivil Torresovy fanoušky na sociálních sítích a řada z nich mu předpověděla kariéru wrestlera nebo i drsného vyhazovače v nočním klubu. To charakterizuje jeho proměnu, během své kariéry byl přezdíván pro svůj vzhled El Niño – španělsky „Dítě“.

Fernando Torres po konci kariéry. | Foto: Instagram/Fernando Torres

Jako hráč začal v Atléticu, kde už v 19 letech nastupoval s kapitánskou páskou. Další jeho kroky vedly na Britské ostrovy do Liverpoolu a následně do Chelsea. Oklikou přes AC Milán se vrátil zpět do Madridu. Na nejvyšší klubové úrovni dokázal vstřelit 200 branek a dalších 38 jich přidal za španělskou reprezentaci.

Hráčskou kariéru vystřídal působením na lavičce B-týmu Atlética Madrid, kde ale nedávno z osobních důvodů své angažmá skončil.



Zdroj příspěvku

Scroll to top